Raluca Prună îl amenință cu instanța pe Victor Ponta: „Poate își ia un avocat neintrat pe ușa din dos în barou”

Data publicării:
pruna

 

„Un tip pe nume VV Ponta mă face stalinistă. Din nou, a suta oară. Mai bate câmpii și cum că aș fi membru ISIS. Am predat filosofie politică, nu voi zăbovi: l-aș fi pus să repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem însă în alt joc și el e (încă) în politica mare”, a anunțat Raluca Prună, pe pagina oficială de Facebook.

„Îl anunț public - ca avocat intrat pe bune în profesie, că pentru toate calomniile îl voi invita de azi înainte să probeze în instanță astfel de afirmații. Poate își ia un avocat neintrat pe ușa din dos în barou, că argumentele formulate de unul singur nu conving oameni raționali, care au silogismul acasă și care cunosc rigorile legii”, a adăugat ministrul Justiției.

„Pe cei mulți, scârbiți de cum sunteți reprezentați, de aici și de aiurea de prin exilul global, vă invit la reflecție: nu cumva merităm mai mult decât un rebut intelectual de acest tip?! Hai să dăm delete, putem, e o chestie utilitaristă (pentru VV Ponta, asta e o chestie legată de număr, vă explic gratis)”, a menționat Raluca Prună.

Reacția ministrului Justiției a venit după ce fostul premier a scris ieri, pe Facebook, despre un „Memorial al Crimelor Securității și Stalinismului (plus Băsismului)”, în care să fie „încăperi cu numele 'Monica Macovei' și 'Raluca Prună'”.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri