Raluca Turcan, atac la Sevil Shhaideh

Data publicării:
Sevil Shhaideh_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, scrie pe Facebook, după o vizită în judeţul Vaslui, că liberalii se vor opune „fraternizării” cu PSD, acuzând partidul că a adus doar sărăcie în ţară, şi o întreabă pe ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, dacă se va ocupa şi de astfel de judeţene prin alocări de fonduri, nu doar de Mamaia.

Sevil Shhaideh_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

"În puţine locuri din ţară este lupta contra PSD atât de grea ca la Vaslui. Sunt mândră de colegii din PNL care se luptă în condiţii extrem de dificile. Vineri seara am participat la şedinţa Biroului Permanent Judeţean Vaslui. Aici am găsit oameni supăraţi pe unele decizii din trecut ale PNL, dar cu toate acestea determinaţi să lucreze pentru a aduce filiala Judeţeană din Vaslui la nivelul aşteptat. În ce mă priveşte, nu voi tolera fraternizarea cu PSD-ul", scrie Turcan.

Liderul PNL spune că în foarte multe judeţe ale României, "PSD a ştiut să aducă un singur lucru: sărăcie", iar liberalii cer investiţii masive în infrastructură, educaţie, sănătate, atragerea de investitori şi punerea în valoare a turismului şi a patrimoniului cultural.

"Există soluţii! Termitele de la PSD nu au produs decât şomaj şi sărăcie în Vaslui. Dna. Sevil Shhaideh, vă puteţi ocupa totuşi şi de combaterea sărăciei din Vaslui? România e mare! Nu înseamnă doar Mamaia", mai scrie şefa PNL.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri