Raluca Turcan: Mulți ne-au cântat Prohodul. PNL are 27% în sondaje

Data publicării:
turcan

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat că, deși mulți au „cântat Prohodul” liberalilor, partidul are în toate sondajele 27%.

„Mulți ne-au cântat Prohodul și au spus că PNL a murit sau se mai zbate. Din fericire, constant, în ultima perioadă, PNL are peste 27% în toate sondajele de opinie, chiar și în cele măsluite. PNL a dat un important semn de viață la alegerile parțiale. (...) Fără complicități sau înțelegeri rușinoase se poate câștiga. (...) PNL a trecut de 31% la alegerile parțiale”, a spus Raluca Turcan, la Congresul PNL, potrivit Agerpres.

Ea a adăugat că, deși nu a fost simpatică multora, a încercat să țină partidul unit.

„Unirea face puterea. Acesta a fost scopul fuziunii dintre PNL și PDL și aceasta trebuie să fie provocarea noastră astăzi, după acest Congres (...) După eșecul de la alegerile parlamentare, misiunea pe care am primit-o a fost una clară și limitată. Să țin partidul unit. (...) Multora nu le-am fost simpatică, nici nu mi-am propus (...). Am urmărit să imprim niște crezuri — să ai încredere și respect în colegii tăi. (...) Trebuie să admitem că, uneori, ne-a lipsit și respectul între noi, exact acel respect prin care poți să susții ciudat și argumentat o opinie contrară, să pui politica în interesul public mai presus de interesul personal. După alegeri mi-aș dori să ne întâlnim în tranșee (...), unde adversarul nostru este PSD”, a spus liderul interimar al PNL.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri