Rareș Bogdan spune că președintele Klaus Iohannis nu a intervenit în scandalul din PNL: Nu-l interesează că eu cu Ludovic ne mai șarjăm

Data actualizării: Data publicării:
rares bogdan fericit lângă klaus iohannis
Președintele Klaus Iohannis și primvicepreședintele PNL, Rareș Bogdan. Foto: INQUAM Photos/Alberto Grosescu

Primvicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat joi, la Digi24, că „nu se pune problema” unei candidaturi a sa la congresul PNL din acest an și că în conflictul recent din partid președintele Klaus Iohannis nu s-a implicat. „Președintele ne roagă un singur lucru: guvernați bine, modernizați România”, a declarat Rareș Bogdan.

Primvicepreședintele PNL susține că declarațiile dure la adresa lui Ludovic Orban au fost „o analiză” și că a vrut să se asigure că în PNL nu vor mai exista „derapaje democratice.”

„Nu îmi pare rău deloc de ce am spus. A fost o analiză. Cred că în toată emsiunea aceea dacă regret ceva, regret strict exprimarea. Nu mă caracterizează. Eu cred că democrația funcțională este garanția că nu vor exista derapaje în situația românească.”, a declarat Bogdan.

Europaralamentarul PNL spune că președintele Klaus Iohannis nu s-a implicat în scandalul din PNL.

„Nu. Spre deosebire de fostul președinte Traian Băsescu, președintele Klaus Iohannis nu procedează în acest fel. Președintele ne roagă un singur lucru: guvernați bine, modernizați România. Nu îl interesează că eu cu Ludovic ne mai șarjăm”, a mai spus acesta.

Rareș Bogdan: Nu se pune probleme unei candidaturi la Congres

Primvicepreședintele PNL susține că nu intenționează să candideze la congresul PNL din acest an și că „se simte bine” la Bruxelles în poziția de europarlamentar.

„Nu se pune problema unei candidaturi. Congresul e abia în septembrie, repet, nu este vorba despre mine. Eu mă simt foarte bine aici. Așa că pot să sprijin pe oricine, important este să nu existe derapaje de la democrația internă”, a mai declarat europarlamentarul.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri