Răspunsul lui Liviu Dragnea, după purtătorul de cuvânt al BOR l-a învinuit pentru eșecul referendumului

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, referitor la criticile Bisericii Ortodoxe, că nu vrea să dea o replică fețelor bisericești care îl învinuiesc pentru eșecul referendumului pentru redefinirea familiei și a adăugat că se abține să nu răspundă „cu foarte mare greutate”. 

Citiţi şi: Culisele celui mai mare eşec electoral din istoria PSD

                 Dragnea ar dori eliminarea pragului la referendum. Prima reacție a liderului PSD după eșecul de duminică

„Am văzut asta. Eu sunt creștin-ortodox. Și sunt un om religios, nu practicant, dar sunt un om religios și foarte respectuos. Cu foarte mare greutate mă abțin să dau răspuns la acele ziceri. Cu foarte mare greutate și doar din respect”, a declarat Liviu Dragnea. 

Marți, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a acuzat că oamenii nu au ieșit la vot din cauza asocierii referendumului cu Liviu Dragnea și din cauza neclarității întrebării de pe buletinul de vot.

„Sunt mai multe cauze pentru neîntrunirea cvorumului: politizarea evenimentului, asocierea referendumului cu Liviu Dragnea, neclaritatea întrebării puse în cadrul referendumului. (...) Nu este înfrângerea Bisericii, este a celor care s-au lăsat captivi indiferenței personale, ignorării mizei acestui referendum și manipulărilor în special din mediul online. (...) A fost o onoare să susținem o temă civică de o asemenea amploare”, este de părere Vasile Bănescu.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri