Răspunsul lui Liviu Dragnea, întrebat dacă se află în spatele notificării primite de Rise Project

Data publicării:
Liviu Dragnea, liderul PSD, în conferința de presă

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat dacă a pus presiuni asupra jurnaliștilor Rise Project, care au primit o notificare de la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPCP) în care li se cere divulgarea surselor.

Liviu Dragnea, liderul PSD, în conferința de presă

Jurnaliștii sunt amenințați cu amenzi de până la 20 de milioane de euro, dacă nu vor furniza accesul la sistemele lor informatice.

Liviu Dragnea a negat că ar avea vreo legătură cu notificarea trimisă la Rise Project și a susținut că nu știa despre acest lucru.

„Eu le-am spus celor de la Rise Project, nu cred că sunt aici, când m-au întrebat, că mie îmi place de ei și când sunt penibili. Nu lucrez la Autoritatea pentru Protecția Datelor, habar nu am de acest demers, în aceste condiții.”, a declarat liderul PSD.

Jurnaliștii de la Rise Project susțin că, în urma publicării primelor informații din valiza pe care ar fi găsit-o un localnic într-o zonă rurală din Teleorman, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPCP) exercită presiuni asupra lor pentru a-și divulga sursele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri