Sari la conținut

Răspunsul lui Mihai Tudose, întrebat pe cine ar alege între Dragnea și Ponta

Premierul Mihai Tudose a fost întrebat, într-un interviu fulger, pe cine ar alege între Victor Ponta şi Liviu Dragnea, el răspunzând că nu are idoli în viaţă. Despre sine, Tudose spune că este ”un tip ambiţios care încearcă tot timpul să demonstreze că se poate mai mult şi mai bine”, relatează News.ro.

dragnea tudose inquam octav ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul nu are alege nici Mamaia, nici Vama Veche, ci mai degrabă să fie singur pe o plajă, pentru că vrea linişte.

Ultima carte pe care a citit-o este ”Groapa” de Eugen Barbu. ”Practic am terminat-o de când sunt premier. O să râdeţi, tata e bucureştean, jumătate din familie e din Bucureşti, am trecut prin nişte locuri ale copilăriei bunicilor, e o zonă de acolo şi am recitit cu mare drag. E şi o realitate cruntă”, a precizat el.

Mihai Tudose a mai declarat că, ”din păcate”, acum, pentru că este premier, trebuie să aibă cont de Facebook.

Şeful Guvernului a dezvăluit că nu este un bun dansator, iar între Led Zeppelin şi Michael Jackson, alege formaţia rock.

La întrebarea ”Victor Ponta sau Liviu Dragnea”, Mihai Tudose a răspuns: ”Nu am idoli în viaţă. Nu vreau să trăiesc viaţa altcuiva”.

Chestionat de ce este aşa de încruntat, premierul a replicat: ”Aveţi impresia că toate lucrurile sunt foarte bune în ţară? Nu, nu prea avem motive să zâmbim, cel puţin deocamdată”. El a mai spus că, atunci când este vorba despre implementarea unei măsuri din programul de guvernare, dorinţa sa cea mai mare este să ducă la ”mai bine pentru cetăţeni, mai bine pentru oameni”.

Întrebat dacă l-au deranjat comentariile în care a fost asemănat cu locotenentul klingonian Worf din seria Star Trek, Mihai Tudose a precizat: ”Nu, nu m-au deranjat. Atât timp cât poporul român are umor, eu spun că mai avem o şansă”.

Pe aceeași temă