Răspunsul lui Traian Băsescu la întrebarea „Antena 3 e aici?”: „Dar ce-i, televiziune? Știam că numai presa e aici!”

Data publicării:
a3

Reporter: Domnul președinte, ați început mandatul cu familia alături. Îl încheiați cu, și dați-mi voie să vă citez, fratele aflat în arest la domiciliu, ginerele aflat sub urmărire penală, fetele implicate în subiecte ce nu au fost suficient explicate sau poate deloc explicate cu apropiați urmăriți penal. Cum ați ajuns aici și când veți explica toate aceste lucruri?

Traian Băsescu: Doamnă, imediat ce mă invitați la o emisiune.

Reporter: Ați fost invitat de nenumărate ori și ați refuzat.

Traian Băsescu: Imediat ce mă invitați la o emisiune în care nu aruncați toate minciunile și-mi dați și mie șansa să vă răspund. Vă pot spune despre...

Reporter: Mormanul de bani? Ne puteți spune?

Traian Băsescu: Da. Vă pot spune, dar n-o să vă placă.

Reporter: De ce? Știați de mormanul de bani despre care vorbea Mircea Băsescu?

Traian Băsescu: N-ați vrea să fim decenți?

Reporter: E foarte decentă, cred.

Traian Băsescu: N-aș zice că în întrebări vă mențineți neapărat... dar vă răspund următorul lucru. Fratele meu nu a luat bani și împreună, dumneavostră, Abraham și Bercea, ați făcut o înscenare. Era vorba de bani pe care i-a primit și îi dădea familiei Bercea. Se va demonstra acest lucru. Va demonstra justiția. Îmi permit să spun acest lucru acum, când mai sunt câteva ore până îmi termin mandatul.

Reporter: Ce dovezi aveți pentru acest lucru, vă rog?

Traian Băsescu: Aș fi spus-o de când a apărut situația, pentru că o știam și v-am spus că voi vorbi după ce îmi termin mandatul. Mai sunt câteva ore și eu cred că nu influențez justiția. Vă mulțumesc. V-am dat un răspuns, de înscenare pe care ați făcut-o cu generalul Abraham, din ordinul patronului dumneavostră. Vă mulțumesc!

Reporter: Un comentariu, vă rog, domnule președinte...

Traian Băsescu: Next!

Reporter: Există un moment în care ați spus astăzi „Nu m-am bătut cu ziariștii”. Vă reamintesc de țigancă împuțită și fete rujate, domnule președinte, și vă mulțumesc!

Reporter: Va trebui să fac o selecție dintr-un cumul de întrebări pe care voiam să vi le adresez. Voiam să vă întreb dacă trăiți bine, dar am reevaluat întrebarea. Astăzi este ultima seară pe care o mai petreceți la Cotroceni, de mâine plecați, vă predați mandatul și aș vrea să vă adresez o întrebare foarte imper... importantă, pe care ați lansat-o și dvs. în spațiul public undeva prin 2012: Antena 3 e aici?

Traian Băsescu: Cine? (sala râde)

Reporter: Antena 3 e aici?

Traian Băsescu: Nu înțeleg cine să fie aici (râde). Vreți să repetați?

Reporter: Dacă puteți să răspundeți...

Traian Băsescu: Dacă puteți să repetați, că n-am înțeles...

Reporter: Antena 3 e aici?

Traian Băsescu: Aaa! Antena 3? Dar ce-i, televiziune? E televiziune?! Știam că numai presa e aici!

Reporter: E toată lumea...

Traian Băsescu: Îmi pare rău.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri