Războiul declarațiilor. C. Antonescu: Renunț la desființarea USD. V. Ponta: Nu are nicio relevanță anunțul

Data publicării:
liderii USL crin antonescu si victor ponta - mfax

Am renunţat şi la desfiinţarea USD-ului. Au spus că nu facem concesii. Au spus că e o cerere absurdă, că dânşii nu pot. I-am dat un mesaj lui Mihai Voicu. Era cu Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD”, a declarat Crin Antonescu.

Premierul Victor Ponta nu a fost impresionat de concesia făcută de către liberali.

Nu are nicio relevanţă anunţul. Discuţia este despre guvernare şi noi dorim să guvernăm ca USL, nu ca USD”, a spus Victor Ponta, pentru Gândul.

Pe de altă parte, premierul spune că are şi o variantăîn ipoteza în care minştrii PNL îşi depun demsiile. Victor Ponta a declarat, la un post de televiziue, că va numi interimari şi va încerca să negocieze în aceste timp cu liberalii.

Crin Antonescu respinge propunerea colegului de coaliţie.

„Dacă nu pune miniștri luni sau marți, noi nu suntem interesați și nu suntem de acord într-o prelungire ultra artificială a acestei crize. Își face sau încearcă să își facă un guvern singur”, a spus Crin Antonescu.

Mai mult, Crin Antonescu susţine că nu există nicio intenţie din partea lui Victor Ponta pentru a debloca situaţia din USL.

În cazul în care PNL iese de la Guvernare, liberalii cer demisia lui Victor Ponta. De asemenea, PNL ia în calcul inclusiv depunerea unei moţiuni de cenzură in cazul în care vor ajunge în opoziţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri