Războiul declarațiilor între Valeriu Zgonea și primarul din Alba Iulia

Data publicării:
valeriu zgonea FB

Valeriu Zgonea a declarat că Alba Iulia este reședință de județ „doar pe hârtie” și a atras atenția că Alba Iulie nu este pe harta României „nici la PIB, nici în IT, nicăieri”.

„Alba Iulia nu este un municipiu reşedinţă de judeţ decât pe hârtie. Dumneavoastră trăiţi în trecut. Singura voastră bucurie este că vă vizitează cineva. Este singura bucurie pe care o aveţi în Alba Iulia şi că, o dată pe an, noi venim aici să celebrăm ceva. În rest, Alba Iulia nu e pe hartă. Nici la PIB, nici la locuri de muncă, nici în IT, nici în producţia industrială, nicăieri”, a declarat președintele Camerei Deputaților pentru ziarul Unirea.

Primarul Mircea Hava l-a făcut pe Valeriu Zginea „nesimțit”, după ce a aflat ce a declarat președintele Camerei Deputaților.

„Pe mine mă doare că înţeleg politica. Politica e politică, dar de aici până la a fi nesimţit e mare distanţă, deci domnul Zgonea - strungar sau ce-o fi fost pe vremuri, făcut la apelul de seară, n-a văzut niciodată ceea ce înseamnă un oraş. Simţim o mare bucurie la 1 decembrie, dar simtim şi tristeţe şi scârbă când vedem tot soiul de politicieni de teapa dânsului care vin să facă baie de mulţime şi care au uitat că aici este România”, a declarat primarul la un post de televiziune.

Schimbul de replici nu s-a încheiat însă aici, iar Valeriu Zgona a ținut să precizeze că edilul de la Alba Iulia se poartă ca „ultimul baron al României”.

Dacă limbajul primarului este de acest gen, îmi confirmă ce spun mulţi, că e ultimul baron al României şi trăieşte pe moşia sa şi are impresia că cei de acolo sunt angajaţii săi. E o durere a preşedintelui Camerei Deputaților. Nu cred că poate cineva să-mi pună pumnul în gură atunci când spun ceva”, a spus Valeriu Zgonea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri