Războiul poluării din București continuă. Ultima replică dată de ministrul Mediului Costel Alexe, Gabrielei Firea

Data actualizării: Data publicării:
ministrul Mediului, Costel Alexe
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat că i-a transmis și el, în mod oficial, o invitație primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, de a participa la „o amplă discuție pe tema poluării din marile orașe”, după ce Gabriela Firea îi adresase o invitație similară. Alexe și-a exprimat speranța că Firea va ieși „din retorica electorală” și își va canaliza energiile în„măsuri concrete”.

„Vă reamintesc faptul că ieri, 7 ianuarie 2020, v-am trimis în mod oficial o invitație de a participa la o amplă discuție pe tema calității aerului din marile aglomerări urbane, alături de specialiștii din aparatele tehnice și de specialitate din instituțiile pe care le reprezentăm, discuție care implică și municipiile Brașov și Iași”, a precizat ministrul Mediului, într-o postare publicată pe Facebook.

„Prin urmare, privesc invitația dumneavoastră de astăzi ca pe un refuz de a vă alătura interesului Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor de a dialoga instituțional, pentru a depăși o problemă care afectează deja viața celor care trăiesc în cele trei orașe care înregistrează frecvent depășiri ale concentrațiilor PM10 și PM2,5. În final, îmi exprim speranța că, pentru binele bucureștenilor, ieșiți din retorica electorală și alegeți să vă canalizați energiile în măsuri concrete pe care să le discutăm tehnic și instituțional în data de 20 ianuarie”, a spus Alexe.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, i-a adresat miercuri o invitație ministrului Mediului, Costel Alexe, la o discuție despre poluarea din București. De asemenea, Gabriela Firea a considerat că Alexe este „dezinformat” în legătură cu situația poluării din București.

Scandalul pe tema poluării din București între ministrul Mediului, Costel Alexe, și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a izbucnit în urma unui schimb de replici întrei cei doi. „Mutați-vă din București, dacă nu vă place în București”, i-a spus Firea lui Alexe. „Mutați-vă dumneavoastră în București”, a fost replica lui Alexe.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri