Răzvan Cuc, mesaj pentru Ludovic Orban: Mulțumiți PSD-ului pentru proiectele de infrastructură lăsate

Data publicării:
Razvan Cuc_GRINDEANU_64_INQUAM
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, a scris joi un mesaj pe Facebook în care critică programul de guvernare al liberalilor pe zona de infrastructură. Cuc susține că programul este unul slab și nerealist. De asemenea, acesta le cere liberalilor „să mulțumească” PSD-ului pentru proiectele de infrastructură lăsate.

Uitându-mă pe “vastul” vostru Program de Guvernare, la capitolul transporturi (5 PAGINI), văd că toate proiectele la care faceți referire sunt numai ale PSD-ului, aflate în diferite stadii de implementare.

HOPA!!!! Parcurgând cele 5 pagini observ că băieții se pregătesc de privatizări…..să înțeleg că vor urma câteva tunuri?

Constat că și Coridorul IX Ploiești - Siret este pe lista de rezervă…..este HOROR!!! Ce facem domnilor de la PNL, izolăm Moldova și îi luăm șansa unei dezvoltări normale?

Vorbiți de finanțare din fonduri CEF și de valoarea de 1 milion de euro. Ce facem cu contractul căii ferate Brașov-Sighișoara, îl semnăm sau nu-l semnăm? O să vă prindeți urechile în propriile jocuri pe care le-ați făcut.

Programul este unul slab, făcut din birou și nerealist. Nu văd nimic legat de subcontractorii români care muncesc și nu își primesc banii la timp. Vă reamintesc faptul că trăiți în România și că trebuie să slujiți intereselor românilor.

Mai bine terminați cu prostiile și mulțumiți PSD –ului pentru lista de proiecte ce vă sunt lăsate pe domeniul transporturi”, a scris Răzvan Cuc.

Ministrul intermiar al Transporturilor își încheie mesajul cu un avertisment.

„Aveți grijă să nu le faceți praf pe toate”, a scris Cuc.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri