Sari la conținut
News Alert

Reacția deputatei USR jignite de Șerban Nicolae

Deputatul USR Cosette Chichirău spune că nu se simte jignită de cuvintele pe care i le-a adresat senatorul PSD Șerban Nicolae, pentru că acesta nu are capacităţile morale şi intelectuale necesare pentru a o insulta.

cosette chichirau fb

Foto: Facebook / Cosette Chichirău

Eu nu mă simt jignită. Domnul Nicolae nu mă poate jigni, nu are capacităţile nici morale, nici intelectuale să mă jignească. Eu sunt aici să apăr legile României, legile poporului român, el poate să spun orice vrea, nu mă interesează. Ce a spus el aţi auzit, dar sunt mulţi în sală care au spus aceleaşi lucruri sau lucruri mai grave”, spune Cosette Chichirău, potrivit News.ro.

Deputatul mai spune că limbajul folosit de Şerban Nicolae nu este adecvat.

În primul rând, el este senator, nu prea avea ce să caute aici, decât ca să îşi forţeze colegii, să îi încurajeze dacă nu erau convinşi să voteze pentru această lege (răspunderea magistraţilor – n. red.). A venit ori la intimidarea opoziţiei, ori la susţinerea celor mai puţin convinşi din PSD, ALDE şi UDMR”, a mai spus deputatul USR.

De asemenea, întrebată de ce l-a numit penal şi infractor pe senatorul PSD, cu toate că acesta nu are niciun dosar penal, Cosette a spus că oricine susţine un grup infracţional organizat este complice.

Practic, avem de-a face cu un grup infracţional organizat, iar eu consider că orice deputat care votează această lege este în complicitate cu acest grup infracţional organizat”, a spus ea.

Deputatul USR Cosette Chichirău a filmat, miercuri, din plenul Camerei, în timpul scandalului pe legile justiţiei şi a transmis live pe Facebook. La un moment dat, ea are un schimb dur de replici cu senatorul PSD Şerban Nicolae, care se afla în prima bancă în plenul Camerei Deputaţilor, ajungându-se la replici precum „Hoţ”/„Nesimţită”; „Am poză că sunteţi şofer”/ „Am poză în care faceţi sex anal”.

Pe aceeași temă