C. T. Popescu: Gestul lui Iohannis poate fi exploatat de PSD ca slăbiciune în faţa ameninţărilor lui Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
cristian tudor popescu captura 1

Decizia președintelui Klaus Iohannis de a-l desemna premier pe Sorin Grindeanu poate fi exploatată de Liviu Dragnea și de PSD ca slăbiciune, a declarat, la Digi24, jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu.

Nu s-a înscris într-o logică a hărţuirii politice domnul Ioahnnis. Normal ar fi trebuit să-l respingă şi pe domnul Grindeanu şi să meargă, eventual, până la suspendare. Nefăcând asta, grăbindu-se în această dimineață să-l aprobe pe domnul Grindeanu...gestul dânsului poate fi exploatat de PSD ca slăbiciune în faţa ameninţărilor domnului Dragnea, care ar fi trebuit taxate”, a apreciat Cristian Tudor Popescu.

Aproape că domnul Iohannis ar fi trebuit să nu-l desemneze azi pe domnul Grindeanu tocmai datorită amenințărilor incalificabile ale domnului Dragnea de aseară: cu oameni care vor țâșni în stradă, care abia pot fi ținuți. Astea aduc aminte de mineriadă, de amenințările lui Corneliu Vadim Tudor. Președintele l-a desemnat pe Grindeanu. În momentul ăsta, practic, a fost inutil tot ce a făcut. Să vedem ce va face PSD în continuare. Domnul Dragnea şi-a asumat guvernarea, domnul Grindeanu, așa cum spuneam, e limba de pantofi domnului Dragnea: va executa tot ce i se spune şi va urma confruntarea cu cetăţeniim cu românii. Să vedem în ce măsură va reuşi PSD să pună în aplicare maldărul de promisiuni pe care le-a aruncat în campanie”, a adăugat jurnalistul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri