Reacția lui Chirica la informația că ar rămâne fără funcții în PSD

Data actualizării: Data publicării:
mihai chirica

Mihai Chirica a declarat, referitor la informația că va fi exclus din funcțiile de conducere din partid, că încă nu știe dacă se va întâmpla acest lucru și că dacă informația este reală ar fi o „injustețe morală” față de el, deoarece tot ce a făcut a fost să se „exprime într-o modalitate corectă fără să prejudicieze imaginea partidului”.

„Nu ştiu nimic, aştept rezultatul şedinţei unde să mă exprim şi să-mi susțin punctul de vedere. Sunt convins că nu am avut o reacție care să vizeze un deficit de imagine către PSD, dimpotrivă. Am reuşit să punctez cu lucruri care s-au dovedit a fi adevăruri”, a spus Mihai Chirica. 

Întrebat cum ar cataloga decizia de a-i fi retrase funcțiile din partid dacă s-ar ajunge la ea, primarul Iașului a spus că ar fi o „injustețe morală”. 

„Consider că ar fi o injusteţe morală faţă de un om care n-a venit decât să se exprime într-o modalitatea corectă fără să prejudicieze imaginea partidului. E injusteţe şi imoralitate când colegii din filiale judeţene, altele decât Iaşi, se pronunţă faţă de prezența mea sau nu în PSD. Mă aştept la orice. Sunt convins că ce am zis e un lucru la care ţin. Exprimarea democratică într-un partid este absolut firească”, a spus edilul. 

Mihai Chirica va rămâne fără funcție de conducere în partid, potrivit informaților deținute de Digi24. El este în prezent vicepreședinte PSD dar și șef al filialei Iași a partidului.

Primarul Iașiului a criticat Guvernul pentru adoptarea Ordonanţei 13 şi a spus că Liviu Dragnea ar trebui să renunţe la modul dictatorial în care conduce partidul. Comentatorii politici spun că este foarte probabil ca „disidentul" Chirica chiar să fie exclus din PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri