Reacţia lui Cristian Tudor Popescu la declaraţiile lui Şerban Nicolae privind lupta anticomunistă

Data actualizării: Data publicării:
cristian tudor popescu ctp digi24

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat la începutul săptămânii că „rezistenţa anticomunistă din munți a slăbit capacitatea de apărare a României”, o afirmaţie care i-a atras un val de critici, însă parlamentarul spune că n-a făcut decât să-şi exprime opinia.


Jurnalistul va dezbate acest subiect, dar şi altele, alături de Cosmin Prelipceanu, la „Jurnalul de seară” de la Digi24, începând cu ora 21:00. Cristian Tudor Popescu e invitat permanent al emisunii, în fiecare joi. 

Senatorul PSD Şerban Nicolae a afirmat luni că partizanii anticomunişti din munţi au slăbit capacitatea de apărare a României, iar acţiunea lor a fost îndreptată împotriva intereselor ţării. El a mai spus că încercarea de schimbare a stăpânului sovietic cu stăpânul american nu era cu nimic mai bună, iar Stalin și Churchill erau în egală măsură doi criminali. Ulterior, senatorul a revenit cu precizări într-un comentariu postat pe Facebook, în care acuza agenţia de presă News.ro - cea care a difuzat declarațiile sale - de dezinformare și îi eticheta pe criticii săi în cele mai pestriţe feluri: „o mână de neterminați, isterici, agresivi și îmbâcsiți de ură”.

Comentariul lui Cristian Tudor Popescu la „Jurnalul de seară”: C. T. Popescu: Nu credeam să aud de la un senator al României, în 2017, așa ceva

Citiți pe această temă: 

Şerban Nicolae: Partizanii anticomunişti din munţi au slăbit capacitatea de apărare a României

Orban lui Dragnea: Vă somez să îl excludeți imediat pe Șerban Nicolae din PSD

Palma lui Nicolae

Demisia lui Şerban Nicolae, cerută într-o petiţie online

Şerban Nicolae, atac violent la adresa criticilor săi. Acuzaţii la adresa agenţiei de ştiri

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri