Reacția lui Firea la încăierarea din primărie: Dragnea să-și ia bătaușii din Consiliul General

Data actualizării: Data publicării:
180921_PSD_CEXN_20_INQUAM_Photos_Octav_Ganea firea 1
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Capitalei Gabriela Firea a confirmat altercația dintre viceprimarul Aurelian Bădulescu şi primarul sectorului 6 Gabriel Mutu, lider interimar al PSD Bucureşi, care s-au luat la bătaie într-un birou al Primăriei Capitalei, după cum au afirmat mai mulți martori.

180904_FIREA_portret PG_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Gabriela Firea i-a cerut președintelui PSD Liviu Dragnea „să-și ia bătăușii” din Consiliul General, făcând referire la Gabriel Mutu, preşedinte interimar al PSD Bucureşti, post deşinut anterior de Firea.

Primarul Capitalei a mai precizat că Mutu a aruncat cu o sticlă cu apă în Aurelian Bădulescu.

„Domnul Mutu a aruncat cu o sticlă de apă în domnul Bădulescu. Au fost nişte încăierări. Fac apel la domnul preşedinte Dragnea să îşi ia bătăuşii din Consiliul General. Să îl sune pe domnul Mutu să meargă la şedinţa de consiliu local la sectorul 6, pe care a convocat-o”, a declarat primarul general al Capitalei, într-o intervenţie telefonică la România TV.

PSD a încercat să introducă pe prdinea de zi a şedinţei de joi a CGMB înlocuirea viceprimarului Aurelian Bădulescu, considerat un apropiat al Gabrielei Firea. Demersul PSD este consecinţa retragerii sprijinului politic lui Bădulescu.

Firea, i-a replicat în şedinţă lui Mutu că a crezut că prezenţa lui este determinată de susţinerea proiectului lucrării prelungirea Ghencea - Domneşti.

Pe fondul acestor discuţii, legate de retragerea sprijinului şi înlocuirea din funcţie, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercaţie, potrivit relatărilor martorilor, Bădulescu jignindu-l pe Mutu, după care edilul sectorului 6 i-a dat acestuia un pumn.

Proiectul referitor la înlocuirea lui Bădulescu nu a fost inclus pe ordinea de zi, pe motiv că nu are raport de specialitate.

Miercuri seara, Aurelian Bădulescu a declarat public că a mințit în legătură cu dosarul 10 august, dar că ar fi decis să spună adevărul după ce a fost exclus din PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri