Reacția lui Liviu Dragnea după ce Viorica Dăncilă a anunțat că merge la referendum

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Președintele PSD Liviu Dragnea a comentat anunțul premierului Vioricăi Dăncilă privind votul la referendumul pe justiție din 26 mai.

Nu am văzut declarația, dar dacă a zis așa, e foarte bine. PSD tot timpul a spus, în frunte cu mine, că noi nu respingem întrebările de la referendum, ba dimpotrivă, le susținem”, a spus Livu Dragnea.

La întrebarea: „Dumneavoastră veți vota?”, Dragnea a răspuns: „Dumneavoastră voi vota”.

Întrebat apoi dacă votează „da” sau „nu” la referendum, Dragnea a răspuns: „Hai să ajungem acolo. E culmea, iar vreți să-mi facă ăștia un dosar? Că spun, influențez ... Lăsați-mă în pace! Eu de aia nu vorbesc despre referendum. Când au zis ei că am zis oamenilor să vină la vot, la referendum, m-au condamnat. Alții au boicotat referendumul, sunt bine merci. Așa că nu mai știu ce să spun”, a spus Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Viorica Dăncilă a anunțat, în timpul unei vizite făcute în județul Bacău, că va merge duminică la vot și va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât și pentru referendum.

Sunt un susținător al statului de drept, al independenței justiției”, a explicat premierul.

Viorica Dăncilă a spus apoi că, deși a anunțat că va vota la referendum, nu a precizat modul în care va vota.

Am spus că merg la referendum, dar nu am spus modul în care voi vota, pentru că acest lucru îl vom stabili în cadrul partidului. Sunt un om care respectă partidul, linia partidului, iar modul în care voi vota va fi conform acestei linii. Acest lucru îl vom discuta în partid”, a spus Viorica Dăncilă, miercuri, la Antena 3.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri