Reacția lui Victor Ponta după ce Mihai Tudose s-a înscris în partidul lui

Data publicării:
Victor Ponta
Victor Ponta Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul premier Victor Ponta salută înscrierea lui Mihai Tudose, fost premier tot de la PSD, în noul său partid. Acesta din urmă a anunțat marți că demisionează din PSD și se înscrie în Pro România. Ponta îi acuză în mesajul său pe cei din conducerea PSD că sunt „traseiști și oportuniști”.

170903_PRO_ROMANIA_PONTA_CONFERINTA_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

„Mihai Tudose este binevenit în Echipa ProRomania / experiența lui politică și guvernamentală reprezintă un mare câștig pentru proiectul nostru prin care vrem să oferim o adevărată alternativă social democrată și profesionistă la ceea ce avem azi în România! Înțeleg însă foarte bine cât de delicat este acest moment pentru el / ca și mine a făcut politică doar în PSD / ca și mine a luptat în zeci de campanii electorale alături de mii de oameni și nu și-a imaginat vreodată că va fi obligat să plece din propria “casă” din cauza unor traseiști și oportuniști care au confiscat PSD/ ca și mine s-a lăsat înșelat de câțiva indivizi care i-au jurat “prietenie” și l-au înjunghiat pe la spate fără scrupule/ sper să reușim la ProRomânia să facem lucrurile bune de care electoratul are nevoie și să evităm greșelile pe care le-am făcut împreună!”, a scris Ponta, pe pagina de Facebook.

„Plecarea lui Mihai Tudose este și un avertisment pentru cei care încă stau cu capul plecat în față lui Dragnea, Valcov, Codrin și alți indivizi de teapa lor / Grindeanu a fost exclus din PSD pentru că nu a ascultat de ordinele lui Dragnea de distrugere a Justiției - Ponta a fost exclus din PSD pentru că nu a votat moțiunea de cenzură contra lui Grindeanu - Tudose a fost dat jos din funcție pentru că nu a ascultat de ordinele lui Dragnea de jefuire a economiei! Ați rămas cu Dăncilă și Vâlcov! Treziți-vă!”, a adăugat liderul Pro România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri