Reacţia lui Victor Ponta la ancheta în cazul Rompetrol

Data publicării:
victor ponta - fb

„M-am tot întrebat azi de ce toată Propaganda Securității a reîncălzit brusc ciorba cu mine cercetat pentru ștergerea datoriilor Rompetrol?

Sunt eu atât de important ca să inventezi lucruri care evident sunt complet idioate - cum ar fi că noi am șters vreo datorie deși scrie clar și în lege și în HG că e vorba de vânzarea de acțiuni ale statului; sau că eu negociam în Turcia în 2015 după operație memorandumul semnat în 2013; sau că Guvernul Ponta a șters datoriile care nu mai există din 2010 - motiv pentru care DIICOT a și inculpat niște foști miniștri. Cel mai comic e cu „Ranch-ul” lui Erdogan la care am fost eu, de parcă era vorba de George Bush Jr., iar Turcia și Texas (sau Ankara și Astana) sunt același lucru!??

Nu - de data asta miza nu sunt eu, ci faptul că CEFC (cea mai mare companie privată din China cu investiții de zeci de miliarde în toată lumea) a vrut să cumpere Kazmunaygas (inclusiv Rompetrol) și să investească în amărâta noastra de Românica peste 2 miliarde făcând aici un hub energetic regional!

Iar Securitatea (prin Propaganda lor descoperită) nu vrea să se facă în țara noastră alte investiţii decât cele controlate total de ei! Deci e vorba despre bani și politică! Iar de pierdut o să piardă iar... România!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri