Reacția opoziției după anunțarea miniștrilor din Guvernul Dăncilă

Data actualizării: Data publicării:
orban mosteanu colaj

Liberalii nu sunt de acord cu niciuna dintre propunerile de miniştri din cabinetul Dăncilă și spun că vor vota împotriva celui de al treilea executiv PSD - ALDE din ultimul an. Și Uniunea Salvaţi România anunţă că va vota împotriva învestirii Guvernului Dăncilă.


„Au fost puși în funcții oameni care nu cunosc, care nu au pregătire profesională. Vasilica Viorica Dăncilă nu se califică. Nu are niciun argument pentru această nominalizare decât că e e sluga lui Dragnea. E un domn Anton Anton, nu are nicio legătură cu domeniul energiei. Cred că nici nu știe să schimbe becul”, a spus Ludovic Orban, președintele PNL.

Vedem din nou miniştri urmăriţi penal în conducerea României şi cred că ăsta este un lucru foarte grav şi un semnal foarte prost pe care România îl trimite către partenerii europeni şi către toţi partenerii internaţionali. Guvernul trebuie să fie de o conduită morală ireproşabilă. Faptul că în viziunea domnului Ştefănescu – pot pune miniştri penali pentru că pot – este un lucru foarte grav, care va influenţa bunul mers al României şi relaţiile cu partenerii”, a spus deputatul USR Ionuţ Moşteanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri