Reacția PNL, după acuzațiile lui Victor Ponta: „E prins cu mâţa în sac”

Data publicării:
alina gorghiu 8 mai fb

Premierul susţine că unii reprezentanţi ai Opoziţiei ar avea interese private legate de compania austriacă Holzindustrie, cel mai mare procesator de lemn din România. Prezentă la Jurnalul de seară de la Digi24, copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a respins acuzaţiile premierului, pe care le-a catalogat ca fiind iresponsabile.

Impresia mea personală este că președintele a retrimis legea la Parlament pe baza unor informaţii pe care le-a primit de la nişte binevoitori, în ghilimele, în special nişte binevoitori liberali pe care îi vedeţi zilele acestea luptându-se cu dinţii pentru interesele Schweighofer”, a spus premierul.

E iresponsabil când face aceste afirmaţii, iar dacă ştie ceva, eu îl invit să nu favorizeze infracţiuni, ci să facă sesizări la organele competente. Dacă ar fi dat nume, sunt absolut convinsă că acea persoană l-ar fi dat în judecată pe premierul Ponta. E jenant că se coboară la asemenea calomnii şi insulte atunci când e prins cu mâţa în sac. Codul silvic e dovada că Ponta promovează corupţia şi hoţia în silvicultură”, a declarat Alina Gorghiu la Digi24. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri