Reacția PNL după condamnarea lui Liviu Dragnea

Data publicării:
dragnea

„După decizia de azi a instanței, dacă PSD dorește să aibă un condamnat în conducerea partidului, ca președinte executiv, nu are decât să-l mențină. Ar fi o "emblemă" relevantă pentru modul în care PSD înțelege să se raporteze la Justiție și la opinia publică.

Liviu Dragnea trebuie, însă, să demisioneze urgent din Guvern, întrucât afectează grav imaginea României. Deși a promis că renunță de bună voie la toate funcțiile dacă va fi condamnat, Dragnea întârzie inexplicabil să ia o decizie bărbătească.

În situația în care Liviu Dragnea nu demisionează de bună voie, atunci premierul Victor Ponta trebuie să-l demită astăzi.

Este suficient faptul că Victor Ponta l-a menținut în Executiv pe fostul ministru Darius Vâlcov până în momentul în care a fost arestat.

De altfel, premierul, deputatul și președintele PSD Victor Ponta trebuie să explice atitudinea anti-Justiție din Parlament și ignoararea semnalelor venite din partea ambasadelor occidentale. Victor Ponta trebuie să explice de ce nu-l lasă din brațe pe Dan Șova pentru a ajunge în fața unui judecător, așa cum a fost cazul lui Liviu Dragnea”, se arată în comunicatul de presă transmis de Partidul Național Liberal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri