Reacția PSD, după desemnarea lui Dacian Cioloș drept candidat la funcția de premier: „Rocadă în alianța pierzătorilor”

Data actualizării: Data publicării:
Sigla PSD.
Reacția PSD, după desemnarea lui Dacian Cioloș drept candidat la funcția de premier Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Rocadă în alianța pierzătorilor” este mesajul social-democraților după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că îl desemnează pe liderul USR, Dacian Cioloș, să formeze un nou guvern.

Social-democrații au postat un mesaj pe pagina de Facebook a PSD: „Rocadă în alianța pierzătorilor”.

Reacția PSD a venit după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că l-a desemnat pe Dacian Cioloș să formeze un nou guvern.

„Formațiunile politice au venit cu diferite abordări, cu diferite propuneri, așa cum reprezentanții acestor formațiuni le-au prezentat și opiniei publice. Din toate aceste propuneri, eu am reținut una, pe care o voi și pune în practică, și anume am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de Prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș”, a spus Klaus Iohannis după consultările de la Palatul Cotroceni cu liderii partidelor parlamentare.

Președintele USR, Dacian Cioloș, a scris un mesaj pe Facebook după ce președintele Klaus Iohannis l-a anunțat ca fiind premier desemnat, că „este o onoare și o mare responsabilitate”. Cioloș spune că este gata să îți asume guvernarea și să înceapă negocierile cu celelalte partide.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri