Reacția PSD la criticile președintelui Iohannis despre buget

Data actualizării: Data publicării:
klaus iohannis rade
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Partidul Social Democrat (PSD) „poate administra cel mai bine economia națională”, este reacția partidului de guvernare la criticile președintelui Klaus Iohannis cu privire la bugetul pe anul 2019.

klaus iohannis cotroceni 4 ianuarie inquam octav ganea 20190104130919_OGN_0001-01
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Singurul buget pe placul lui Iohannis ar fi cel propus de PNL. Nu înțelege însă că cetățenii nu au încredere că PNL ar putea conduce România, așa cum s-a văzut la ultimele alegeri. În cei doi ani de guvernare PSD, economia a mers bine, puterea de cumpărare a pensionarilor și salariaților a crescut cu 18%-20%, peste rata inflației, iar în acest an Guvernul a alocat cu peste 15 miliarde lei mai mult pentru investiții. Lucrurile ar fi putut merge și mai bine dacă Iohannis nu ar fi băgat tot timpul bețe-n roate. Campania sa electorală este singurul lucru care îl preocupă. Blochează orice, fără să fi avut nici măcar o singură inițiativă constructivă, care să fi adus ceva bun pentru cetățeni! Din acest motiv PNL a pierdut alegerile, iar românii consideră în continuare că PSD poate administra cel mai bine economia națională”, se arată într-un mesaj postat miercuri pe pagina de Facebook a PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis urmează să ia o decizie în privinţa legii bugetului de stat pe 2019 şi a legii bugetului asigurărilor sociale, pe care o va face publică în zilele următoare şi atrage atenţia că bugetul de stat pe 2019 „nu e destinat progresului României, ci bunăstării PSD”, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri