Sari la conținut

Reacția Rovanei Plumb, după „atacurile” lansate de Alina Gorghiu la adresa PSD și a Guvernului 

Atacurile lansate astăzi de doamna Alina Gorghiu la adresa PSD și a Guvernului nu fac decât să confirme abandonarea tot mai accelerată a promisiunilor pentru care vechii liberali, printre care și copreședinta PNL, au fost votați. Pare că scopul PNL istoric a devenit doar acela de a face pe plac celor din vechiul PDL. Mi-aș fi dorit atâta determinare din partea doamnei Gorghiu și în perioada în care Guvernele Boc sau Răzvan Ungureanu îi sfidau pe români. Prezența domnului Vasile Blaga, în spatele doamnei Gorghiu, confirmă de fapt cine trage sforile noului PNL. Noul PNL este vechiul PDL", a arătat Rovana Plumb, citată de Agerpres. 

Potrivit acesteia, Alina Gorghiu poartă o bună parte din responsabilitatea pentru dispariția liberalilor adevărați din prim-plan. „Și astăzi, de altfel, cei care au ieșit la înaintare să comenteze evenimentele de acum trei ani au fost tocmai vechii pedeliști”, a spus Rovana Plumb".

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a susținut, luni, că la alegerile din 2016 diaspora nu va putea vota din cauza cadrului legislativ care, în opinia liderului liberal, nu se va modifica până atunci, întrucât Ponta nu dorește acest lucru.