Reacție după scandalul făcut de Eugen Teodorovici la audierea miniștrilor: „Un joker frustrat”

Data actualizării: Data publicării:
171011_DNA_BELINA_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea teodorovici
Foto: INQUAM_Octav Ganea

A fost zi de audieri astazi pentru noul guvern, sunt negocieri intense pentru fiecare minister în parte. Ministrul demis al finanţelor, Eugen Teodorovici, a făcut spectacol astăzi în Parlament la audieri. Le-a făcut colegilor dezvăluiri despre viaţa intimă, iar celor din opoziţie le-a adresat cuvinte jignitoare. Nimeni nu a putut să îl oprească, motiv pentru care liberalii l-au numit un joker frustrat”.

Într-o discuţie cu unul dintre parlamentarii comisiei de buget, Eugen Teodorovici a făcut o dezvăluire cât se poate de intimă: V-am mai spus eu, cu mine s-a închis povestea. Îmi plac c**vele, dar nu în politică”.

Replica a venit după zeci de minute în care ministrul demis al Finanţelor le-a adresat cuvinte jignitoare senatorilor şi deputaţilor din comisia de buget.

-Aici în comisia asta ia fiecare cuvântul când vrea?

-Da domnule, eu iau cuvântul când vreau eu. Domnu batistă, iau cuvântul când vreau eu, la mine e o excepţie. Batistuţă, batistuţă, uşor. Rareş, mai uşor, uşor. Şi peste o anumită vârstă culoarea e puţin cam aprinsă.

*

-Domnule preşedinte aveţi o propunere din partea mea, vă rog să o supuneţi la vot.

-Şi dacă ambele sunt respinse ce facem, plecăm acasă? Logica PNL-istă.

-Vă rog să revenim la cutumă, aşa cum am făcut şi la dumneavoastră să facem şi la domnul Câţu.

-Păi asta spuneam. Mai uşor cu..., când suntem faţă în faţă mai uşor, la televizor aveţi curaj, când suntem faţă în faţă mai uşor cu pianul pe scări că vă împiedicaţi.

-Zău?

-Da.

-Hai să încercăm.

*

-Ai urmă de caschetă, ai urmă de caschetă, mă.

-Aşa cum se înscrie domnul ministru Teodorovici, nu, aşa să ne înscriem şi noi la cuvânt.

-Nu mai spuneţi domnul Teodorovici că este pleonasm, v-am spus de atâtea ori, este pleonasm

-Orlando este după 9 seara.

-După şapte, că sunt ai tăi acasă, după nouă am altceva.

*

-Auzi, dă-i pastile, dă-i pastile.

-Domnule ministru, înţeleg nemulţumirea dumneavostră, de atâtea ori aţi întrerupt discuţiile, toţi bunul simţ, am înţeles sunteţi supărat, plecaţi acasă, este posibil să vină un alt ministru.

Ministrul demis al finanţelor a devenit şi mai agitat în momentul în care Florin Cîţu, ministrul propus, a început să îşi prezinte programul.

-Vezi să nu încurci paginile alea, noroc că ţi le-au capsat, paginilea alea, să nu le pierzi. Noroc că i le-a capsat că după aia încurca paginile. Băi, eşti ministru, nu poţi să spui, cinci minute să vorbeşti liber ca ministru de finanţe al unei ţări. Atâta decenţă pentru oamenii ăştia.

*

-Bă, ăsta nici nu ştie să fure.

*

-Vă rog să vă opriţi, să nu mai întrerupeţi colegii pentru că ştiu că sunteţi în poziţia jokerului care din disperare se ţine cu frustrare de ceea ce...

-Tu vorbeşti de show-uri, în Parlament numai show-uri faci.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri