Reacție dură a lui CTP după ce Ciorbea a spus: „Avem, har Domnului, destule persoane cu dizabilități”

Data actualizării: Data publicării:
victor ciorbea, avocatul poporului
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus, la Digi24, că Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, se folosește de problema persoanelor cu dizabilități pentru a deturna atenția de la noua ordonanță de urgență pe justiție adoptată de Guvern săptămâna aceasta.

Cum folosește acest om pe cei cu dizabilități, pe oamenii loviți de soartă? Îi folosește că să își facă uitate ticăloșiile. Că nu e prima asta cu 'ai puțintică răbdare'. Ne amintim când s-a dus prin Miami, prin Florida să nu ia măsuri. Din nou era singurul care putea să conteste la CCR. Nu o face pentru că încă mai speră în pensia aia uriașă pentru care se bate cu ghearele și cu dinții. E cauza lui cea mai de suflet. Deci la ce-i folosește pe cei cu dizabilități? Să ne facă să uităm”, a spus Cristian Tudor Popescu.

'Har Domnului' înseamnă 'mulțumită lui Dumnezeu'. Dumnezeu a umplut țara de oameni cu probleme la mâini la picioare, la cap, la alte organe, pentru ca dl Ciorbea să ne spună că e foarte ocupat. La asta folosesc acești nefericiți. Și ei sunt chiar prea mulți. Ce se înțelege din asta? Că ar fi trebuit exterminați. S-au înmulțit, sunt cormoranii lui Ciorbea. Se iau măsuri acum cu cormoranii, de către dl Daea (Petre Daea, ministrul Agriculturii, n.r.). Să se ia și de ăștia cu dizabilități, sunt prea mulți, a spus dl Ciorbea, ” a spus jurnalistul.

Există oameni cu handicapuri, cu dizabilități fizice și psihice, dar am discutat vreodată despre cei cu dizabilități morale? Dacă ești un nemernic, nu trebuie ca societatea să se ocupe de tine? Când poți să vorbești așa cum vorbește acest om, este clar că omul ăsta este estropiat sufletește, arată înspăimântător pe dinăuntru. Și atunci cred că societatea ar trebui să facă ceva pentru el. Ar trebui ceva, o rampă morală și pentru acest ins care se află în această gropă de nemernicie”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Citiți și: 

CTP: Oprișan este Stalinul lui Dragnea. De ce jurnalistul compară PSD cu Pro TV

Plângerea împotriva lui Timmermans. CTP: „Au înfipt zambila în colivă ca să dea bine la popor”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri