Reacţie dură din PSD după acuzele preşedintelui: "Politrucul Iohannis e un accident al democraţiei"

Data actualizării: Data publicării:
klaus-iohannis-inquamphotos-octav-ganea (2)
Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Reacţie dură din PSD după ultimele atacuri ale lui Klaus Iohannis la adresa guvernării social-democrate. „Preşedintele Iohannis este un accident al democraţiei, în patru ani şi jumătate nu a făcut nimic”, a comentat la Digi24 senatorul PSD Liviu Pop.

Întrebat cum comentează ultimele atacuri ale lui Klaus Iohannis la adresa guvernării PSD, Liviu Pop a răspuns că sunt în linia „politrucului Iohannis”.

În linia politrucului autointitulat. Iohannis, în 2014, s-a intitulat politruc.

Pentru a-şi ascunde incompetenţa vine cu teme false sau populiste. Nu cred că un român de bună credinţă mai crede discursul acesta”, a spus Pop.

Totodată, întrebat ce părere are despre acuzele preşedintelui, că actualul guvern PSD este un accident al democraţiei, Liviu Pop a răspuns: „Politrucul Iohannis e un accident al democraţiei, în patru ani şi jumătate nu a făcut nimic, în ultimii doi ani a avut atacuri concentrate, inclusiv asupra guverului lui din 2016 care nu a făcut nimic în această ţară. Temele discutate azi de politrucul Iohannis sunt teme pe care le va rostogoli în disperarea lui de a prinde turul doi la alegeri”.

În opinia senatorului PSD, „Iohannis este o copie palidă a fostului preşedinte a lui Traian Băsescu”.

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa guvernării PSD, nu doar cea de acum, ci "întreaga guvernare PSD": "Din cauza PSD, România nu s-a dezvoltat mai mult şi mai bine. Aşa nu se mai poate!". 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri