Reacții după demisia lui Gabriel Oprea de la șefia UNPR

Data publicării:
oprea crop

Cu trei luni înaintea alegerilor locale, Gabriel Oprea se retrage din fruntea partidului pe care l-a creat - Uniunea Naţională pentru Progresul României. Decizia a fost anunţată printr-un comunicat de presă publicat şi pe pagina sa de Facebook.

Am decis așadar să demisionez din funcția de președinte UNPR. Nu este o decizie ușoară, dar este unul din lucrurile pe care le mai pot face pentru a da partidului și întregii echipe o șansă în plus în acest an electoral. (...) Consider că am obligația umană și colegială de a nu permite ca discuțiile ce vizează persoana mea să afecteze imaginea partidului. (...) Rămân un simplu membru de partid, un coleg pe care vă puteți baza și un om care își respectă cuvântul dat”, a scris Gabriel Oprea pe rețeaua de socializare.

Referitor la gestul fostului vicepremier, Liviu Dragnea, preşedintele PSD a declarat: „Regret situația prin care trece fostul meu coleg de guvern, sper să treacă cu bine peste această perioadă și o să avem o discuție”.

Şi Alina Gorghiu, co-preşedinte PNL a vorbit despre demisia lui Gabriel Oprea de la conducerea UNPR.

„Demisia domnului Oprea este un gest logic ţinând cont de situaţia domniei sale şi cred că este o ocazie (...) pentru unii din partidul său să îşi gândească un altfel de drum în politică (...). Cel mai zguduit cred că iese PSD-ul din această afacere, pentru că e clar că parteneriatul PSD-UNPR a picat. PSD pierde din forţă, a mai pierdut un partener”, a spus Alina Gorghiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri