Redefinirea familiei. Tomac: PSD va fi credibil când fi de acord cu referendumul pentru 300 de parlamentari

Data publicării:
eugen tomac

Prin referendumul pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei, Liviu Dragnea pune la cale o cacealma, spune preşedintele PMP. Eugen Tomac consideră că liderul PSD nu are de gând să ţină cont de părerea oamenilor, aşa cum nu a ţinut cont nici de rezultatul referendumului organizat la iniţativa fostului preşedinte Traian Băsescu, în 2009, relatează News.ro.

Prin referendumul pentru modificarea Constituţiei, în sensul redefinirii familiei, Liviu Dragnea pune la cale o cacealma. Nimeni nu poate să creadă că liderul PSD are de gând să ţină cont de voinţa poporului, exprimată prin referendum, atâta timp cât acesta a ignorat ani buni rezultatul referendumului organizat la iniţiativa preşedintelui Băsescu în 2009. PSD va fi credibil în susţinerea demersului iniţiat de Coaliţia pentru familie atunci când va fi de acord cu modificarea Constituţiei, în sensul reducerii numărului de parlamentari la 300”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că la începutul lunii septembrie va discuta în Coaliţie despre referendumul privind redefinirea familiei, astfel că în ultima duminică din luna septembrie sau în prima duminică din luna octombrie s-ar putea să aibă loc acest referendum. El a spus că va discuta şi cu Guvernul acest lucru deoarece rectificarea bugetară trebuie să cuprindă şi banii pentru organizarea referendumului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri