Replica lui Silvio Berlusconi către Victor Ponta

Data publicării:
silvio 20berlusconi 20afp-48616

Liderul italian de centru-dreapta Silvio Berlusconi, a comentat azi declarația premierului român Victor Ponta, scris presa din Peninsulă, citată de Mediafax.

Premierul Victor Ponta a afirmat sâmbătă, la Torino, cu ocazia mitingului socialiştilor europeni pentru susţinerea candidatului Partidului Democrat din Italia la funcţia de prim-ministru, că, pentru Italia, o reîntoarcere a fostului premier Silvio Berlusconi ar echivala cu revenirea lui Nicolae Ceauşescu în România.

Replica lui Silvio Berlusconi nu s-a lăsat aşteptată. „Bine, (dacă aş fi ca Ceauşescu – n.red.), cel puţin voi avea puterile pe care nu le-am avut niciodată…”, a afirmat Berlusconi, conform ziarului La Repubblica.

„Pentru noi, Uniunea Europeană a însemnat dintotdeauna mult mai mult decât pentru voi. A fost un vis, cu adevărat un vis, iar Massimo D'Alema vorbea despre Berlusconi în felul următor: Berlusconi nu face parte din acest vis, e mai degrabă un coşmar.Nu-mi pot imagina Italia cu Berlusconi, aşa cum nu-mi pot imagina România cu Ceauşescu. Oricum, trecutul e trecut, iar ceea ce contează este viitorul”, a spus Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri