Revelionul politicienilor. Gigel Știrbu: Sunt oltean, petrec acasă

Data publicării:
gigel stirbu digi

„La Slatina, eu sunt oltean şi, ca de fiecare dată, împreună cu familia, îmi voi petrecere Revelionul acasă”, a explicat ministrul.

Pentru 2014, ministrul Culturii are şi câteva dorinţe: „Sănătate. Din punct de vedere profesional nu vreau să dezamăgesc”.

Departe de casă, dar în stil românesc a ales să sărbătorească trecerea dintre ani senatorul Vasilica Miron: „De Revelion sunt în Australia. În seara de Revelion vom merge la artificii şi pe urmă vom lua masa. Va fi cu produse tradiţionale româneşti, aproape ca acasă”.

Deputatul liberal Mihai Voicu a lăsat Capitala pentru un revelion la munte. „La Sinaia cu câțiva prieteni, să fie un an mai linistit și un an propsper”, a spus deputatul.

Şi tot la munte va petrece şi deputatul PDL Roberta Anastase: „O să merg cu prietenii în Covasna. Contează mai puţin ţinuta, cât de bine ne simţim şi ne odihnim, în primul rând. Să ne odihnim şi să ne plimbăm”.

Muntele este destinaţia preferată pentru Revelion şi de preşedintele Traian Băsescu, fie că este vorba de Predeal sau Covasna. Anul trecut şeful statului a sărbătorit alături de familie, dar şi de Elena Udrea, Gheorghe Falcă şi prinţul Paul în staţiunea Covasna. Dacă şi anul acesta va dori să meargă tot aici, preşedintele va trebui să ceară acordul Ministerului Apărării, potrivit premierului. Şi asta pentru că în ultima ședință din acest an Guvernul a schimbat proprietarul vilei Covasna aflate în administrarea RAAPPS.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri