Robert Cazanciuc: Dacă cineva crede că trecem din epoca PS Dragnea în epoca PSD Oprișan se înșală amarnic

Data actualizării: Data publicării:
robert cazanciuc digi

Declarații contradictorii în PSD: senatorul PSD Robert Cazanciuc îi dă replica lui Marian Oprișan, președintele PSD Vrancea, care a spus recent că partidul a ieșit din epoca „PS Dragnea”.

Dacă cineva crede că trecem din epoca PS Dragnea în epoca PSD Oprișan se înșală amarnic. O să ducem partidul în istorie dacă Marian Oprișan își imaginează că el reprezintă schimbarea la nivelul PSD”, a spus Robert Cazanciuc la Digi 24.

Cazanciuc mai spune că PSD a pierdut alegerile europarlamentare din cauza deciziilor luate de mai mulți lideri ai partidului, nu doar de Liviu Dragnea.

Partidul a pierdut alegerile pentru că aici nu au fost luate decizii de un singur om, au fost decizii urmate de mai mulți lideri ai partidului, decise în principal de un singur om, deci în final este o vină colectivă, trebuie asumată căutată unde s-a greșit, văzut cine sunt responsabilii și luat decizii, în sensul că la nivelul partidului pur și simplu este nevoie de alți oameni. Asta a transmis populația într-un număr extrem de mare că pur și simplu vor să vadă alți oameni, altă abordare”, a spus Cazanciuc.

Nu știu cât procent din vină - că ar trebui să facem un procentaj cât are din vină Liviu Dragnea sau altcineva. În mod cert partidul a avut o direcție care părea că este împotriva direcției în condițiile în care prioritățile erau altele. Și atunci oamenii au simțit că partidul merge într-o direcție alta decât am spus în campania electorală și atunci ne-a sancționat destul de dur. Asta este realitatea”, a mai spus senatorul.

Marian Oprișan declarase mai devreme că „alegerile le-a pierdut PSDragnea”.

De astăzi avem alt PSD”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri