Robert Negoiță, despre echipa Dăncilă-Oprișan-Bădălău: Un coșmar

Data publicării:
negoita - 180122_CEXn_PSD_006_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, a catalogat drept „un coșmar” echipa formată din Dăncilă-Oprișan-Bădălău, susținând că Executivul este cel care timp de trei luni a furat banii primăriilor, scrie Mediafax.

Întrebat cum vede o echipă formată din Viorica Dăncilă- Marian Oprișan - Nicolae Bădălău la conducerea partidului, Negoiță a răspuns: „Pot să mă abțin? ...Un coșmar”.

Rugat să explice, acesta a răspuns: „Nu vreau să, intru prea mult în detalii, eu de așa scenarii putem să ne imaginăm multe, acesta pe care mi l-ați spus e într-adevăr de coșmar dar nu cred că trebuie să intrăm în detalii”.

Cât privește banii lipsă din bugetele primăriilor, Negoiță acuză Executivul: „PSD are probleme de rezolvat în interior și să răspundem de ce cetățenii au devenit atât e pesimiști, ca și mine, referitor la guvernarea asta. Până nu răspundem, nu trebuie să avem alte preocupări. Am spus marți că ni s-a promis că se dau banii înapoi. Am văzut că nu sunt probleme, cum să nu fie cât s-au fuat banii pe primele 3 luni, guvernul a furat banii administrației publice locale”.

Cât privește declarația premierului Viorica Dăncilă, care l-a catalogat pe Robert Negoiță „pesimist”, primarul sectorului 3 a afirmat: „Normal că-s pesimist când guvernul se angajează la ceva și văd că suntem furați, devin pesimist. Este un document semnat în care s-au stabilit procente, procente care au fost furate de guvern. Nu ai cum să nu fi pesimist. Peste 100 de milioane au fost furați de la primăria sector 3”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri