Robert Negoiță: „Nu cred că ar trebui folosite excluderile pentru revanșă”

Data actualizării: Data publicării:
robert negoita

Şedinţă importantă în PSD. Se discută viitorul în partid al disidenţilor, iar Liviu Dragnea, președintele partidului, a confirmat că s-ar putea ajunge şi la excluderi la CEx. Nu toți liderii partidului sunt de acord cu acest lucru. Unul dintre ei este primarul sectorului 3, Robert Negoiță.

Cred că e greșit să vorbim de excluderi. Nu cred că suntem în situația să facem așa ceva. Nu suntem niciunii perfecți, mai greșim, dar cred că trebuie să fim colegi. Nu cred că ar trebui folsit acest mecanism de excludere pentru revanșă sau pentru chestiuni neprincipiale”, a spus Robert Negoiță, apropiat de tabăra contestatarilor lui Dragnea.

„Nu discutăm de apropiați sau nu de Liviu Dragnea. Discutăm de un comportament normal. Reacția mea e de a vota împotrivă. Evident, să văd care sunt argumentele, nu plec de la premisa că ar trebui să fie un mod de a le spune colegilor că atunci când greșesc repetat sau cu rea credință... E o chestiune de opțiune și nici măcar nu e opțiune personală. E opțiunea unui grup. Delictele de opinie nu se sancționează într-o lume civilizată, normală. Noi am avut o opinie și Dragnea e în continuare preşedinte. Ne-am supus majorității”, a continuat el.

Robert Negoiță mai spune că nu se teme „deloc” că ar putea fi exclus din partid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri