Rovana Plumb: Nu există în momentul de faţă un partid mai responsabil decât PSD

Data actualizării: Data publicării:
rovana plumb bilant fonduri europene
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedinta organizaţiei de femei a PSD, Rovana Plumb, consideră că în Anul Centenarului preşedintele României, cel care ar trebui să unească propunerile valoroase, este mai preocupat de propria campanie electorală şi că şeful statului îndeamnă românii să se lupte între ei şi ameninţă premierul să facă ce i se spune, adică să demisioneze. Rovana Plumb a susţinut că „nu există în momentul de faţă un partid mai responsabil decât PSD, care poate să privească cu încredere şi sinceritate nu doar spre mâine, ci şi spre viitor şi de ce nu spre viitorul Centenar”.

PACHET_BELINA_160208_liviu dragnea rovana plumb_05_inq_octav_ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

„Din păcate, în Anul Centenar, cel care ar trebui să unească în jurul său, în jurul unui proiect naţional, toate propunerile valoroase pentru România - preşedintele ţării - este mai preocupat de propria campanie electorală. În Anul Centenar, preşedintele României îndeamnă românii să se lupte între ei. În anul Centenar, preşedintele României iese şi ameninţă primul ministru al României că trebuie să facă ceea ce i se spune, adică să demisioneze. Nu, primul ministru al României nu va demisiona şi vom merge cu guvernarea până în 2020”, a declarat Rovana Plumb, vineri după-amiază, la Mamaia, la şcoala de vară a femeilor din PSD.

Ea a spus că răspunsul PSD în Anul Centenar este unitatea.  

„În Anul Centenar răspunsul nostru nu poate fi decât unire şi unitate şi acesta va fi întotdeauna principiul şi dorinţa noastră pe care o vom urma. Nu există proiect mai valoros dedicat Centenarului decât viaţa fiecărei famili de români de azi şi pentru viitor. Nu există în momentul de faţă un partid mai responsabil decât PSD, care poate să privească cu încredere şi sinceritate nu doar spre mâine, ci şi spre viitor şi de ce nu spre viitorul Centenar, pentru că avem o serie întreagă de propuneri, de proiecte, despre cum dezvoltăm România”, a mai spus preşedinta femeilor social-democrate.

Rovana Plumb i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea, cel care nu a fost prezent la reuniunrea de vineri, deşi fusese anunţat iniţial, că femeile din PSD vor fi în prima linie a tuturor bătăliilor politice.  

„Şi sigur acest lucru îi vom transmite şi domnului preşedinte Liviu Dragnea: organizaţia femeilor social-democrate va fi prezentă în prima linie în toate bătăliile politice. Vom face tot ceea ce ne-am propus pentru că femeile din PSD sunt puternice şi nu renunţă. Femeile din PSD sunt hotărâte şi nu capitulează, femeile din PSD nu ne lăsăm intimidate, femeiele din PSD au forţa şi energia de a merge mereu până la capăt”, a mai spus Rovana Plumb.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri