Rovana Plumb și Natalia Intotero trebuie să își dea demisia urgent, solicită Dragnea

Anca Suciu Data publicării:
dragnea cu rovana - 7338448-Mediafax Foto-Marius Dumbraveanu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, într-o discuție cu jurnaliștii, joi, la Parlament, că Rovana Plumb, ministrul Mediului, și Natalia Intotero, ministrul pentru Diaspora, ”trebuie să își dea demisia cât de curând”.

171016_COMISIA_JURIDICA_ROVANA_PLUMB_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Mai mult decât atât, șeful de partid al celor două a spus că aceastea ar trebui ”să nu se mai plimbe prin țară în campanie electorală cu beneficii de ministru, mașină și șofer”. 

Rovana Plumb și Natalia Intotero candidează la alegerile europarlamentare, ministrul fondurilor europene fiind chiar prima pe lista de candidați ai PSD. Declarațiile lui Liviu Dragnea sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât Plumb este favorita partidului pentru a fi nominalizată la funcția de comisar din partea României, după încetarea mandatului actualei Comisii Europene. 

Șeful PSD a anunțat de altfel că săptămâna viitoare va avea loc o ședință a Comitetului Executiv al partidului, unde se va discuta, posibil, și despre remanierea guvernului, motivată de prezența mai multor miniștri pe lista de candidați pentru Parlamentul European. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri