RUPEREA USL. Ludovic Orban: Este una dintre deciziile care a fost luată cel mai ușor de PNL

Data publicării:
orban

Ludovic Orban a spus că nu a fost o ședință foarte lungă, iar, în opinia lui, decizia s-a luat ușor.

Majoritatea zdrobitoare a participanților a venit deja hotărâtă să voteze. Este, poate, una dintre deciziile care a fost luată cel mai ușor de Partidul Național Liberal, deși decizia de trecere în opoziție e întotdeauna foarte dificilă pentru partid, pentru că sunt foarte mulți membri angrenați în structurile guvernamentale care își pierd pozițiile”, a spus Ludovic Orban, la Digi24.

Decizia lui Victor Ponta de a nu accepta numirea lui Klaus Iohannis și în poziția de vicepremier este picătura care a umplut paharul, a adăugat deputatul liberal.

După alegerile parlamentare din 2012 Victor Ponta a schimbat complet foaia. Nici nu se anunțaseră rezultatele votului și Victor Ponta, fără să consulte PNL, invita UDMR la guvernare. Nu întâmplător, a invitat tocmai pentru a încerca să-și asigure o majoritate parlamentară fără PNL”, a subliniat deputatul.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că decizia de a ieşi de la guvernare nu a fost uşor de luat, nu a fost una dorită, dar a fost luată cu un vot covârşitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri