Sari la conținut

S. Grindeanu: Aleşii locali să lase deoparte lucrurile ce ţin de politică

Premierul Sorin Grindeanu a apreciat, vineri, la Timişoara, că este nevoie de o schimbare de abordare a aleşilor locali şi judeţeni şi chiar a parlamentarilor, sfătuindu-i pe aceştia să facă administraţie încă trei ani şi patru luni şi să lase deoparte lucrurile ce ţin de politică.

sorin grindeanu govro

Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Timişoara că este foarte important ca obiectivele aleşilor locali să se îndeplinească, dincolo de orgoliile politice.

”Îmi doresc să fie cât mai puţine rele, pentru că este nevoie de o schimbare de abordare. Am mai spus lucrul acesta, mă refer la primari, la parlamentari, la cei care reprezintă consiliile judeţene. Îmi doresc să înţeleagă toată lumea, să schimbe abordarea, să facă administraţie încă trei ani şi patru luni, să lase deoparte toate lucrurile care ţin de politică, alegerile sunt peste trei ani şi ceva. Acelaşi lucru l-am spus şi la Asociaţia comunelor şi la Asociaţia oraşelor şi municipiilor, spun şi aici, orgolii locale nu îşi au rostul. Cred că e mai important pentru timişoreni, pentru timişeni, cum e valabil, de fapt, în toată ţara nu doar aici, ca obiectivele importante pe care şi le-au stabilit să se împlinească, dincolo de orgolii politice locale”, a declarat Sorin Grindeanu, citat de News.ro.

Premierul Sorin Grindeanu a participat, vineri, la aniversarea a 25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Timiş.