SĂGEŢI ÎN USL. V. Ponta: "Antonescu şi Băsescu au acelaşi limbaj şi foarte mult timp". Liderul PNL: "Nu e treaba lui Ponta cât timp liber am"

Data publicării:
liderii USL crin antonescu si victor ponta - mfax-1

 

"Am văzut (ce a spus Antonescu - n.r.). De când e prieten cu Băsescu, are acelaşi limbaj. Cred că prima dată când îl va întâlni Antonescu pe Barroso, o să-i transmită aceste lucruri şi e suficient, eu nu intenţionez să îi răspund nici lui Băsescu, nici lui Antonescu la acest gen de declaraţii. Eu am foarte multă treabă, iar dânşii au foarte mult timp", a spus Victor Ponta.

(Declaraţia lui Victor Ponta)

„Eu nu am atacat pe nimeni, cât timp liber am sau nu, nu stiu daca e treaba lui Ponta”, a venit replica lui Crin Antonescu.

(Declaraţia lui Crin Antonescu)

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, că el nu are nevoie de un certificat de anti-băsist şi nu el este cel care, a doua zi după o victorie copleşitoare în alegeri, s-a dus să încheie un pact cu Băsescu, şi nici nu s-a dus să îi dea preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, "lista de comenzi ca la chelneri".

"Nu eu, a doua zi după o victorie copleşitoare, m-am dus să închei pact cu Traian Băsescu. Nu eu, a doua zi după ce şapte milioane jumătate de români au votat într-un fel, m-am dus să-mi dea Barroso lista de comenzi ca la chelneri.

Nu eu am făcut aceste lucruri, deci nu împotriva mea se poate îndrepta suspiciunea că mi-aş bate joc de milioane de voturi ca să-l pun pe Traian Băsescu prim-ministru", a afirmat Antonescu la un postd e televiziune.

Negocieri în USL pentru numirea lui Klaus Iohannis în funcţia de vicepremier sunt din ce în ce mai tensionate. PSD şI PNL trebuie să se înţeleagă astăzi asupra atribuţiilor pe care liberalul le va avea din postura de vicepremier.

„PNL a propus nişte noi miniştri despre care Ponta a spus că sunt oameni de valoare. L-a propus pe Iohannis şi l-am auzit că e de acord cu el ca vicepremier şi ministru de Interne. Ne vom înţelege în legătură cu ce va face vicepremierul Klaus Iohannis. Va fi o discuţie care se va desfăşura în mod civilizat, nu caută nimeni motive de scandal”, a fost răspunsul împăciuitor al liderului PNL, în această dimineaţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri