Șase membri noi în grupul PNL din Camera Deputaților

Data publicării:
sedinta comuna senat Camera deputatilor 27 martie 5257308-Mediafax Foto-Mihai Dascalescu

Cei șase nu și-au expus deocamdată punctul de vedere în fața deputaților, în plen, atunci când din punct de vedere al procedurii trebuie să facă acest anunț. Ei au trimis deocamdată o solicitare către colegii din Biroul Permanent, care a luat act că acești șase parlamentari își vor schimba grupul începând cu această sesiune.

Cei șase membri noi ai grupului PNL sunt Nicolae Alexandru, Aurelian Mihai, Dumitru Ovidiu Ioan, Teodor Paleologu, Paul Dumbrăveanu și Bunea Dragoș.

Doi dintre aceștia au activat până astăzi în grupul PLR-PC, unul era ales pe listele PMP, iar restul activau ca independenți.

Aceste schimbări nu modifică în niciun fel majoritatea deținută de Partidul Social Democrat. Grupul PNL-PDL are 108 deputați în acest moment, în timp ce social-democrații și cei de la UNPR vor mai rămâne cu aproximativ 180 de membri, iar în această sesiune vor mai pierde cel puțin un deputat, asta deoarece Miron Mitrea a trimis demisia din Parlament, dar și pentru faptul că Mircea Geoană și Marian Venghelie au anunțat că mai mulți membri li se vor alătura noului lor partid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri