Scandal între Cosette Chichirău şi PLUS la Iași. USR vrea alianţă cu PNL la primărie

Data actualizării: Data publicării:
Susținători USR-PLUS cu bannere și steaguri
Dan Barna spune că USR PLUS ar fi votat de 23% dintre respondenții unui sondaj intern recent. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Un nou scandal a izbucnit între USR şi PLUS pe tema alegerilor locale. Filialele din Iaşi ale celor două partide nu se mai înţeleg asupra unei dezbateri care urma să aibă loc între candidaţii nominalizaţi de cele două partide pentru primăria oraşului, în vederea desemnării unui candidat comun. USR Iaşi a anunţat că doreşte o „dezbatere mai extinsă a dreptei”, indicând că şi-ar dori o alianţă cu PNL.

USR Iaşi a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, că amână dezbaterea pentru că „în contextul ultimelor evenimente de pe scena politică a Iaşului, dorim să avem o dezbatere mai extinsă a dreptei”. La această postare, PLUS Iaşi le atrage atenţia celor de la USR că dezbaterea „nu poate fi amânată unilateral”.

Dragi colegi, aceasta este o dezbatere pentru stabilirea candidatului comun al Alianţei USR PLUS pe care am agreeat-o (sic!) de comun acord. Nu poate fi amânată unilateral.

Vă aşteptăm la dezbatere pentru a prezenta ieşenilor programele şi viziunea candidaţilor pentru Iaşi. Noi ne-am pregătit şi ne prezentăm duminică, la ora 11.00, la Hotel Traian”, au scris cei de la PLUS Iaşi într-un comentariu la postarea iniţială a USR Iaşi. Comentariul a fost, ulterior, şters.

87078718_211278826594047_4858449722286800896_n (1)
Foto: Captură Facebook

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri