Scandal între PNL și Alianța 2020, din cauza afișelor electorale. Deputat USR: „Să nu cădem în șmechereală și ridicol”

Data publicării:
afis electoral alegeri europarlamentare 2019

Un nou scandal stă să izbucnească între partidele din opoziție, de data aceasta pe seama poziționării afișelor electorale ale PNL și Alianței 2020 USR-PLUS. Deputatul USR Iulian Bulai îi acuză, într-o postare pe Facebook, pe cei de la PNL că au amplasat un afiș electoral cu Rareș Bogdan deasupra celui cu Dacian Cioloș și Dan Barna, astfel încât cei doi membri ai Alianței 2020 să pară că se uită în sus la capul de listă al PNL.

afis electoral alegeri europarlamentare 2019

„Fără șmecherie ajungem departe! Studiind limba chineză (mandarin) știu că se poate scrie și de sus în jos (caligrafie și citate). Nu doar pe orizontală și de la stânga la dreapta.

Stimați colegi și colege de la PNL Roman, vă invit să fiți corecți. Și să nu inventați la Roman sistemul de scriere veche chinezească. Până și chinezii scriu acum ca europenii: pe orizontală, de la stânga la dreapta.

Știm că Rareș Bogdan e un cap de lista cu mare potențial. Dar haideți să nu cădem în șmechereală și ridicol. Rareș Bogdan nu are nevoie de chestii mici pentru a arăta dacă este valoros.

Va trebui să guvernăm țara asta împreună și să găsim soluții istețe după jaful PSD-ALDE, nu să facem calcule asiatice despre cum să mai facem o scurtătură pentru a pune 5 înainte de 2. Hai cu înțelepciune!”, a scris deputatul USR Iulian Bulai.

Săptămâna trecută, USR și PLUS îi acuzau pe liberali că sunt în spatele pliantelor false cu sigla alianței. Unul dintre cei filmați când împărțeau aceste pliante este chiar președintele filialei Cluj-Napoca a Tineretului Național Liberal, potrivit unui comunicat al Alianței 2020 USR PLUS.

În replică, Tineretul Naţional Liberal a anunțat că dezaprobă inţiativa avută de cei doi membri ai filialei Cluj Napoca de a distribui pliante cu informații false pe care apărea sigla Alianței USR-PLUS, potrivit unui comunicat transmis vineri dimineață. TNL a anunțat că aceștia au fost excluși din organizaţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri