Video Scandal PSD-USR în Parlament: „Un traseist care lingea clanțele”/ „Nu mai intrați câte doi la baie să vă pupați pe guriță”

Data publicării:
Ședință de plen a Parlamentului României.
Plenul Camerei Deputaților. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Parlamentarii s-au luat din nou la ceartă astăzi, în timpul discuțiilor despre legile justiției. În loc să dezbată probleme de fond, aleșii și-au aruncat injurii de la tribună. Protagoniștii scandalului din Parlament au fost parlamentari de la PSD și USR.

Stelian Ion, deputat USR: Cred că un titlu mai potrivit ar fi fost „legea privind oligarhia judiciară, pentru că asta face legea.

Radu Cristescu, deputat PSD: Mă uit de o oră și jumătate cine sunt moraliștii din Parlament: un grup infracțional organizat, pe numele lui USR, condus din umbră de un penal: Barna (fostul președinte al USR Dan Barna, n.r.). Mă uit și la ministrul justiției Stelică, care are și un certificat de handicapat. Nu trebuie să-l prezentați, că se vede.

Nu vă e rușine, hoților care sunteți? Nu vă e rușine să dați lecții de moralitate? Uitați-vă la voi, o mână de hoți sunteți.

Claudiu Năsui, deputat USR: Aceasta e adevărata față a PSD. Un traseist care lingea clanțele la turnătorul Petrov (fostul președinte Traian Băsescu, n.r.) acum câțiva ani, care a venit la voi în partid și se preface acum că e luptător pentru dreptate. Ăsta e PSD, îi vedeți: înjură, e grobian - așa se comporta și acum câtva timp, era lingău de clanțe în alt partid.

Radu Cristescu, deputat PSD: Am uitat să vă spun, nu mai intrați câte doi în cabina de baie să vă pupați pe guriță.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri