Video Scandal și jigniri la moțiunea USR: „Nu mai e bună aia de handicapat, Stelică?”/ „Rușine mi-ar fi fost dacă aș fi fost lichea ordinară”

Data actualizării: Data publicării:
radu cristescu, deputat psd
Scandal și jigniri la moțiunea USR. Foto: Digi24

Limbajul suburban a răsunat din nou în Parlamentul României. Astăzi, la dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului de Interne, deputații au lăsat încă o dată responsabilitatea funcției acasă și le-au adresat cuvinte jignitoare colegilor.

Radu Cristescu - deputat PSD: Să vorbim faptul că ajunge ministru al Justiției un individ care, cu ajutorul unui certificat de handicapat, obține o garsonieră. Cine strigă acolo? Are Stelică suflu?  Nu mai e bună aia de handicapat, Stelică? Aveți suflu, văd că!

Stelian Ion - deputat USR: Trebuie să fii foarte prost mobilat intelectual să folosești termenul de „handicapat” peiorativ. Dacă aș fi fost, nu mi-ar fi fost rușine pentru că sunt multe persoane cu dizabilități. Rușine mi-ar fi fost dacă aș fi fost o lichea ordinară.

 Radu Cristescu - deputat PSD: Am ajus în situația în care am ajuns după strălucita liberalizare a pieței energiei de către Virgil Popescu în aplauzele cuplului Năsui - Prună. 

Cristina Prună - deputat USR: Rușinea pentru ce s-a spus astăzi de la această tribună nu ar trebui să fie al unui grobian pe care l-am auzit mai devreme vorbind de aici, ci a dvs, domnule Ciolacu, pentru că aveți astfel de specimene în partid. 

Alfred Simonis - deputat PSD: Adresez rugămintea colegilor mei ca atunci când ne referim la persoane cu dizabilități, domnule Stelian, să nu mai folosească termenul de „handicap” sau de „handicapați”.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri