Video Schimb de replici cu tentă sexuală, la dezbaterea bugetului: „Nu am vrut să spun poziția 69, dar dacă insistați”/„Cunoașteți poziția”

Data publicării:
marian mina psd_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Deputatul PSD, Marian Mina și președintele Camerei Deputaților au avut un schimb de replici cu tentă sexuală. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Schimb de replici cu tentă sexuală în Parlament, la dezbaterile pe buget, între un deputat PSD și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban. Deputatul PSD, Marian Mina, finul fostului senator Niculae Bădălău, a făcut aluzii indecente când a fost chemat să prezinte un amendament. 

Întrebat de Ludovic Orban dacă prezintă amendamentul de la „poziția 69”, deputatul Marian Mina a replicat: „Nu am vrut să vă spun, dar dacă insistați, 69 este, da.”

După ce a fost respins amendamentul, Ludovic Orban a continuat schimbul de replici, râzând: „Cunoașteți poziția, cunoașteți poziția. De fapt, nu știu dacă o cunoașteți”.

Ulterior, glumele cu tentă sexuală au continuat în plenul reunit al Parlamentului. Deputatul PSD, Lungu Romeo Daniel a citit un alt amedament, de la o poziție similară, la altă anexă a bugetului: „Poziția care vă place dumneavoastră, domnule Orban, 69”. 

După această intervenție, deputatul PNL, Gabriel Andronache, le-a cerut colegilor din Parlament să respecte codul de conduită pentru că este „inadmisibil” să fie făcute astfel de aluzii în plenul Parlamentului.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri