Schimb de replici între Victor Ponta și Ludovic Orban: „Credeam că vă plac terasele și restaurantele, domnule Orban”

Data actualizării: Data publicării:
victor ponta ludovic orban parlament
Foto: InquamPhotos/George Calin

Premierul Ludovic Orban a avut luni un schimb de replici cu Victor Ponta, după ce liderul Pro România i-a cerut acestuia demisia. Ponta a făcut și o aluzie jignitoare, cu referire la terasele și restaurantele care au rămas închise. 

„A zis domnul Orban că cei din Horeca nu prea contează. Eu credeam că vă plac terasele și restaurantele”, i-a transmis Victor Ponta lui Ludovic Orban.

Liderul Pro România a criticat în Parlament măsurile economice ale Guvernului, despre care a spus că sunt „un pomelnic. 

„Aș vrea să vorbesc pe întelesul unui patron de firme funebre, sunt ultimii specialiști promovați de domnul Orban și să spun că azi avem o slujbă de pomenire pentru anumite domenii afectate și pe care guvernul le lasă să moară urmând să le asigure o îngropăciune asigurată de o firmă de casă a partidului. (...) Vă dați dumneavoastră demisia sau trebuie să vă dăm noi jos?”,  a declarat Ponta.

„Probabil antevorbitorul nu a trăit în România și nu a văzut ce s-a întâmplat în România. (...) Aș vrea să mă refer mai puțin la trecut, mai ales în fața un vorbitor care are ochelari de cal”, a fost replica premierului Ludovic Orban.

Prim-ministrul a fost prezent în Parlament pentru dezbateri la „Ora guvernului”. Ludovic Orban a prezentat măsurile pentru relansarea economiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri