Schimb de replici. Liberalii îi răspund premierului Ponta în legătură cu acuzaţiile aduse lui Roşca Stănescu

Data publicării:
sorin rosca stanescu-3

După ce Victor Ponta a spus ca liberalul Sorin Rosca Stănescu este un diversionist de meserie şi că îl va tranzacţiona şi pe Crin Antonescu, au venit şi reacţiile celor nominalizaţi. Preşedintele PNL spune că nu este alarmat şi exclude posibilitatea ca şi el să fie tranzacţionat, în timp ce Sorin Roşca Stănescu a declarat că premierul va ajunge să regrete aceste acuzaţii.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a comentat ironic afirmaţia premierului. 

„Este o apreciere a premierului pentru care are sau nu are argumente. Este problema domniei sale şi eu sunt bine sănătos. Dacă ar tranzacţiona numai domnul Roşca Stănescu nici nu aş fi foarte alarmat. Nu, nu sunt subiectul unei tranzacţii, nici nu vreau să completez acesta discuţie. Sper însă să se închidă, că altfel luăm nişte măsuri de înăsprire a disciplinelor la protocol şi te pomeneşti pe cine sancţionăm, că deocamdată Sorin Roşca Stănescu tace”, a spus Antonescu.

La rândul său, Sorin Roşca Stănescu spune că premierul îşi va regreta cuvintele.

„Am fost în relaţii foarte apropiate şi deseori chiar prieten cu domnul preşedinte Emil Constantinescu şi cu foarte mulţi prim-miniştri, cu toţi practic, cu excepţia lui Văcăroiu, şi nu cred că este cineva care să afirme că am tranzacţionat ceva. Nici chiar domnul Traian Băsescu nu poate face o asemenea afirmaţie. Eu cred că peste un timp, când se linişteşte, domnul prim-ministru Ponta îmi va cere scuze”, a spus Sorin Roşca Stănescu.

Un alt liberal care a reacţionat la afirmaţiile premierului este ministrul Culturii, Daniel Barbu.

„Sincer, este o afirmaţie care trebuie însoţită de celebrele cuvintele "no comment", adică nu prea ai nimic de spus aici. Liberalii nu se caracterizează prin spiritul tranzacţionsit şi cred că persoana şi personalitatea lui Crin Antonescu este situată mult deasupra oricărui tip de presiune”, a declarat ministrul Culturii.

Anterior, premierul Victor Ponta se declarase nemulţumit de faptul că PNL nu a luat măsuri împotriva lui Sorin Roşca Stănescu. "Supărarea cu Roşca Stănescu nu a fost o simplă supărare de moment. El nu este un simplu senator, e un diversionist de meserie, cu asta se ocupă, cu spart alianţe şi cu băgat strâmbe. Şi o face bine, cu talent. Cred că a fost cu toţi şi pe rând i-a tranzacţionat pe toţi, iar părerea mea este că îl va tranzacţiona şi pe Antonescu la un moment dat, dar asta e problema lor deja", a spus premierul la un post de televiziune.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri