Scrisoare adresată de Liviu Dragnea lui Klaus Iohannis

Data actualizării: Data publicării:
iohannis dragnea - presidency

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că, împreună cu ALDE, a redactat o scrisoare adresată președintelui Klaus Iohannis, prin intermediul căreia îi aduce la cunoștință deciziile luate de partid în CEx, în legătură cu retragerea susținerii pentru actualul guvern.

"Înainte de conferința de presă am stat 10 minute și am redactat o adresă oficială către președintele Iohannis. O să o trimitem dimineață, la prima oră. În adresă îl informăm în mod oficial despre deciziile luate și propunerile noastre ulterioare", a declarat Liviu Dragnea.

Miercuri a avut loc o ședinţă prelungită a Comitetului Executiv Naţional al PSD. A fost prezentat raportul de evaluare a Cabinetului Grindeanu, căruia i se reproșează că nu a îndeplinit 60% din programul de guvernare. După mai bine de cinci ore, premierul Grindeanu a ieșit de la ședință și a plecat la Guvern, de unde a susținut o conferință de presă pentru a anunța că nu își dă demisia.

Alianța PSD-ALDE a decis retragerea sprijinului politic acordat guvernului Grindeanu, iar mai mulți miniștri și-au redactat demisiile, însă Grindeanu spune că deocamdată aceștia nu i le-au depus oficial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri